Nienke van Iperen

Voormalig huisarts, supervisor, coach.

In alle hectiek en drukte van de dag kom je als arts niet altijd toe aan belangrijke vraagstukken als ‘hoe kan ik met energie en plezier mijn vak uit blijven oefenen?’ of  ‘Wat voor arts ben ik of wil ik graag zijn?’. Ik zorg voor tijd en ruimte om naar jezelf te luisteren en help je door vragen te stellen, zodat je jouw eigen antwoorden kan vinden. De ervaring leert dat iedereen dit ‘weten’ in zich heeft en met een beetje hulp daar bij kan komen. 

Ik ben verbonden aan het Erasmus Universitair Medisch Centrum als opleidingssupervisor voor artsen in opleiding. Daarnaast begeleid ik artsen in individuele trajecten, zoals gerichte coaching, supervisie of loopbaanbegeleiding. Het gaat hierbij altijd over persoonlijk professioneel functioneren.

Ik heb de Kaderopleiding Supervisie en Coaching van het NHG gedaan en ben daarmee gecertificeerd bij Coaches voor Medici en LVSC. Ik werk vanuit een locatie in Rotterdam-Noord. Hiernaast kunnen we ook wandelen in de natuur. Dit geeft een unieke ervaring en veel inzicht. Combinaties zijn ook mogelijk.