Individuele coaching

Een coachingstraject voor huisartsen en medewerkers van de huisartsenpraktijk/ het gezondheidscentrum.

Individuele coaching

Het kan prettig zijn om in een één op één contact met een coach te reflecteren op persoonlijk en professioneel functioneren.

Daarom vergoedt het FAW voor Huisartsen en medewerkers van de huisartsenpraktijk/het gezondheidscentrum een coachingstraject van 7 gesprekken tot een maximumbedrag van €700,-. In een coachingstraject bepaalt de deelnemer zelf welke onderwerpen worden behandeld. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld: lastige situaties met collega’s of patiënten, grenzen aangeven, omgaan met conflicten, meer energie uit het werk halen etc.

Er kan gekozen worden voor een gecertificeerde coach geselecteerd door het FAW vanwege affiniteit met het huisartsenvak. De medewerker kan echter ook zelf op zoek naar een coach.

Interesse?
Na het inloggen kunt u onder ‘mijn FAW’ naar de algemene projecten van 2023. Als u declareert voor dit project, ontvangt u van het FAW de naam en contactgegevens van de coach zodat u zelf een afspraak kunt maken. Het coachingstraject wordt door het FAW vergoed uit de algemene middelen