Individuele coaching

Een coachingstraject voor huisartsen en medewerkers van de huisartsenpraktijk/ het gezondheidscentrum.

Individuele coaching

Het kan prettig zijn om in een één op één contact met een coach te reflecteren op persoonlijk en professioneel functioneren.

Daarom vergoedt het FAW voor huisartsen en medewerkers van de huisartsenpraktijk/het gezondheidscentrum een coachingstraject tot een maximumbedrag van € 700,-. Met de coach stemt u af om hoeveel gesprekken het zal gaan. Eventuele reiskosten van de coach of de deelnemer worden niet vergoed. In een coachingstraject bepaalt de deelnemer zelf welke onderwerpen worden behandeld. 

Er kan gekozen worden voor een gecertificeerde coach geselecteerd door het FAW. De deelnemer kan echter ook zelf op zoek naar een coach.

Interesse?
Na het inloggen kunt u onder ‘mijn FAW’ naar de algemene projecten van 2024. Wanneer u klikt op declareren verschijnt er een aanmeldformulier. Na invullen en verzenden van het aanmeldformulier ontvangt u van ons een bevestiging en informatie over de start en het declareren van dit traject. Het coachingstraject wordt door het FAW vergoed uit de algemene middelen.

Coaches voor huisartsen

Cosima Kliebenstein

Registerpsycholoog, lees meer

 

Wilma Spinnewijn

Huisarts, coach, supervisie- en intervisiebegeleider, lees meer   

 

Nienke van Iperen

Voormalig huisarts, coach, supervisor, lees meer

Als huisarts liever zelf op zoek naar een coach? 

Indien u verder wilt kijken naar het aanbod van coaches adviseren wij u de website van Coaches voor Medici te raadplegen. Coaches voor Medici is een onafhankelijk netwerk van begeleidingskundigen die een achtergrond hebben  in de medische sector.

Coaches voor medewerkers van de huisartsenpraktijk/ het gezondheidscentrum

Monique Daal

Psycholoog, coach, lees meer

 

 

Wilma Spinnewijn

Huisarts, coach, supervisie- en intervisiebegeleider, lees meer 

 

Cosima Kliebenstein

Registerpsycholoog, lees meer